fbpx

Individueel Plus-programma Wandelend door de overgang.

Wil je het anders maar weet je niet hoe het verder moet?

Herken je dit?

Je wil het anders maar je weet niet hoe?

Kun jij jouw verhaal nergens kwijt?

Verlang jij naar rust en stabiliteit?

Je voelt je onzeker over alles wat je doet.

Het lukt je nét om alle ballen in de lucht te houden

overgangscoach Nathalie Wichink wandelt met een vrouw met overgangsklachten in het bos in Raalte en omstreken.

wandelende overgangscoach

Als wandelende overgangscoach bied ik je graag een luisterend oor.

In de buitenlucht maak ik gebruik van een groot aantal methodieken waaronder NLP, Mindfulness, visualisaties ect.

En ik neem mijn jarenlange ervaring als vrouwen hulpverlener mee.

Ik sluit aan op jouw behoefte.

Je zal zien dat jij je na een aantal sessies keuzes maakt die bij jou passen waardoor je minder stress ervaart.

Hoe fijn zou het zijn als…

Hoe zou het zijn om in alle rust je verhaal te kunnen doen?

En dat niet binnen in een stoffig kantoor maar buiten in het bos?

Hoe zou het zijn om heel concreet en resultaatgericht aan de slag te gaan?

Met een traject wat speciaal voor jou gemaakt is?

Jacquelien (49 jaar). Tijdens de coaching van Nathalie werd ik me bewust van bepaalde patronen in mijn leven. Deze bewustwording zorgt ervoor dat ik weer meer grip heb gekregen op mezelf. De gesprekken vonden al wandelend plaats en de natuur werd ingezet om in het hier en nu te belanden. Ik vond het fijn om op deze ongedwongen manier aan mezelf te werken met de hulp van Nathalie.

Thea (52 jaar). Wat een verademing om al lopend in de natuur bezig te zijn met jezelf. Vele wegen leiden naar Rome maar soms weet je niet welke weg je kunt in slaan om daar te komen waar je wilt zijn. Nathalie coacht op een rustige en enthousiaste manier en liet mij in mijn eigen spiegel kijken. Hierbij stelde zij verhelderende en verdiepende vragen die werden afgewisseld met oefeningen in combinatie met elementen uit de natuur. Hierdoor ging ik buiten mijn eigen kaders denken en voelen. Dit heeft voor mij gezorgd dat ik een beter inzicht in mezelf kreeg waardoor ik uiteindelijk wist welke afslag ik moest nemen.

Overgangsconsulent Nathalie Wichink wandelt met haar hond om vitaal en gezond ouder te worden en om haar overgangsklachten te beperken.

Toen ik zelf in de overgang kwam vond ik dat best zwaar. Maar ik zag meer en meer om me heen dat ik niet de enige was. Er heerst nog steeds een taboe op de overgang. We praten er niet veel over terwijl de overgang veel impact kan hebben bij vrouwen. Zij voelen zich eenzaam en onbegrepen. Ik wil je graag helpen om in deze periode goed voor jezelf te zorgen. Dat doe ik door te luisteren, jou serieus te nemen en samen met jou goed te kijken wat jouw behoeftes zijn.

Individueel Plus programma wandelend door de overgang.

Wat houdt dat in?

Het Plus programma wandelend door de overgang bestaat uit 5 coachsessies van ongeveer een uur.

We wandelen op landgoed ’t Reelaer tussen Heino en Raalte.

Het programma is toegespitst op jouw situatie en draagkracht.

Investering: 459 euro.

Wil jij je aanmelden voor dit programma of heb je een vraag?