fbpx

Op weg naar stilte, een gratis podcast.

Wil jij op een gezonde manier aan de slag met de onrust in je hoofd en lijf?

Veel vrouwen in de overgang voelen zich vermoeid. Dat is niet zo gek met alle veranderingen die er in deze levensfase gaande zijn. In mijn praktijk zie ik dat veel vrouwen zich overbelast voelen. Werk, een gezin draaiende houden, sociale contacten, mantelzorg, het is best veel wat we op ons bordje krijgen. Vrouwen merken dat ze minder goed functioneren dan voorheen. Ze voelen zich schuldig en onzeker. Ze lopen zichzelf voorbij. Dat raakt me want juist deze levensfase heeft veel te bieden.

Om een eerste stap te zetten heb ik een gratis podcast gemaakt met een mindful wandeling. Ga lekker aan de wandel en laat mijn stem je begeleiden tijdens de wandeling. Na de wandeling merk je dat jij:

Je voldaan bent.

Je rustiger voelt.

Je ervaren hebt dat door bewegen jij de stilte in jezelf kunt vinden.

Lijkt dit je wel wat? En wil je naast de gratis podcast ook mails met tips, adviezen en ervaringsverhalen van andere vrouwen ontvangen? Schrijf je dan hieronder in.

*Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacybeleid.