fbpx

Voor wie?

Daar sta je dan als 40+ vrouw voor de spiegel die je meedogenloos laat zien dat je geen 25 meer bent. Je ziet en je voelt dat je lijf ouder wordt. Misschien ben je niet meer vruchtbaar. Jouw biologische rol is (bijna) uitgespeeld. De lichamelijke overgang kan voor ongemakken zorgen waardoor je niet lekker in je vel zit. Je kunt je onzeker voelen. Kan ik het allemaal nog wel? Doe ik het wel goed?

Jouw zorgtaken veranderen. Misschien heb jij de zorg voor pubers of zijn je kinderen het huis uit. Mogelijk ben je mantelzorger geworden van je ouders. Of je bent geconfronteerd met de dood van (een) van je ouders. Ook de relatie met jouw partner kan door allerlei veranderingen onder druk komen te staan. In deze periode kun je zelf te maken krijgen met chronische ziektes. Je wordt geconfronteerd met de eindigheid van het leven. Je kunt je in deze periode gaan afvragen of jouw werk jou nog wel voldoening geeft of dat je iets anders wil.

Al deze veranderingen kunnen je uit balans brengen en vragen aan je om extra goed voor jezelf te zorgen in deze periode. Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel. Veel vrouwen ervaren ook dat zij in deze periode dichter bij zichzelf komen te staan.

wandelcoahing
Een pad ontstaat door erop te lopen `Zhuang Zi

Herken je dit?

Iedereen moet wat van je! Je hebt geen rust meer.

Wie zorgt er voor jou? Wie is er voor jou?

Je hebt stress- en burn-out klachten.

Je wil het anders maar je weet niet hoe.

Je hebt het gevoel dat je niet meer weet wie je bent.

Je voelt je schuldig omdat je niet meer die leuke moeder/partner/vriendin/ werkneemster bent die je was.

Je voelt je eenzaam omdat jij geen zeur wilt zijn.

Je vindt geen herkenning bij andere vrouwen met je klachten.

Je bent meer depressief en gespannen dan anders.

Ik kan met jou op pad gaan om samen met jou in de natuur uit te vinden wat jij wil en wat jij nodig hebt. Dit doen we al wandelend in de mooie natuur in de omgeving van de gemeente Raalte.

~”Jacquelien~

Tijdens de coaching van Nathalie werd ik me bewust van bepaalde patronen in mijn leven. Deze bewustwording zorgt ervoor dat ik weer meer grip heb gekregen op mezelf. De gesprekken vonden al wandelend plaats en de natuur werd ingezet om in het hier en nu te belanden. Ik vond het fijn om op deze ongedwongen manier aan mezelf te werken met de hulp van Nathalie.