fbpx

Aanbod

gratis regie op de overgang sessie

Gratis regie op de overgang sessie

Dit gesprek voeren we bij voorkeur via zoom op een tijdstip wat jou uitkomt. Tijdens dit vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waaraan je zou willen werken. Voor jou is het belangrijk om na te gaan of het contact goed voelt en of je het ziet zitten om met mij aan de slag te gaan. Interesse? Boek je gratis sessie hieronder!

Wandeling op weg naar rust in de overgang

Elke eerste zaterdag in de maand organiseer ik de groepswandeling op weg naar rust in de overgang. Veel vrouwen in de overgang hebben last van spanningsklachten en onrust. Wandelen in combinatie met Mindfulness helpt je om tot rust te komen.

Duur: ongeveer een uur.

Startplaats: parkeerplaats het Hoftheater in Raalte.

Tijd: elke eerste zaterdag van de maand om 10.00 uur.

Kosten: 15,-

Groepsprogramma wandelend door de overgang

Drie maal per jaar start deze groep. Samen met andere overgangsters bespreken we thema’s en vraagstukken die veel vrouwen in de overgang tegenkomen. Er is ruimte voor het delen van ervaringen. Je doet in een ontspannen setting inzichten op en er is ruimte voor ontspanning. Dit alles doen we buiten in de natuur in de omgeving van Raalte. We komen 5 keer bijeen. De duur van een sessie is twee uur.

De kosten van dit programma zijn €249,-

Ben je geinteresseerd of heb je vragen?

Plus-programma wandelend door de overgang

Dit programma is voor die vrouw die graag aan de slag wil met haar eigen situatie en dit graag één op één wil bespreken. In totaal hebben we 5 coachsessies waarbij we samen aan de slag gaan. Een coachsessie duurt ongeveer een uur. Het programma maak ik op maat. De sessies zijn toegespitst op jouw situatie en draagkracht.

De kosten voor dit individuele programma zijn €369,-

Geïnteresseerd?

~Diana~

Nathalie heeft mij door een roerige periode heen geleid, mede door haar rustige manier van doen en haar goede tips. Het wandelen in een mooie omgeving is een goede manier voor diepe gesprekken zonder dat je elkaar hoeft aan te kijken wat deze manier van coaching laagdrempelig maakt. Nathalie geeft mensen het vertrouwen dat ze mogen zijn en dat iemand goed is zoals hij of zij is. Ik ga met opgeheven hoofd en hervonden zelfvertrouwen het nieuwe jaar in. Bedankt daarvoor!