fbpx

Aanbod

Waar?

Ik woon in Raalte. De groepswandelingen vinden in de buurt van Raalte plaats. Als je voor het individuele programma kiest bespreken we waar we gaan wandelen. Ik reken een meerprijs als ik veel tijd kwijt ben aan reizen en benzinekosten.

Wanneer?

We wandelen tijdens daglicht. In de zomer kunnen we ook in de avond of vroege ochtend een afspraak maken. In principe gaan de wandelingen altijd door dus ook bij regen. We wandelen alleen niet als het onweert of als er code oranje of rood is afgegeven.

vrouwen coaching hoog-gevoelig burn-out Salland Raalte

Puur praktisch..

Als we gaan wandelen is het fijn als je stevige het liefst waterdichte schoenen aanhebt. Mocht er regen zijn voorspeld neem dan een regenjas of poncho mee. Voor wandelcoaching moet je wel goed ter been zijn. Het gaat er bij de coaching niet om dat we zo veel mogelijk kilometers maken, maar we zijn één tot anderhalf uur op de been. Dit moet je wel vol kunnen houden.

Aanbod

We starten altijd met een gratis REGIE OP DE OVERGANG sessie. Dit gesprek voeren we via zoom of de telefoon. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken we aan welke vraag jij wil werken. Voor jou is het belangrijk om na te gaan of het goed voor je voelt of er een klik is en jij het ziet zitten om met mij aan de slag te gaan.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Hieronder kun je een afspraak maken op een moment dat het jou uitkomt.

Tarieven voor particulieren

Groepsprogramma WANDELEN DOOR DE OVERGANG, €249,- (inclusief btw). Wat krijg je hiervoor?

  • 5 wandelingen van ongeveer 2 uur op een mooie bosrijke locatie in de buurt van Raalte.
  • Oefeningen die je thuis kunt doen.
  • Een handig notitieboekje om met je mee te nemen als je gaat wandelen.
  • Een stuk erkenning voor je klachten, herkenning en gezelligheid.

Groepswandeling VIND RUST IN DE OVERGANG, €15,- p.p.

Dit is een door mij begeleide mindful wandeling in het bos van ongeveer een uur. Deze wandeling wandel je samen met andere overgangsters. Elke eerste zaterdag van de maand start deze wandeling om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Hoftheater in Raalte. Nadien ga je ontspannen en met een goed gemoed naar huis.

In verband met het coronavirus wandel ik met maximaal 4 personen. Geef jezelf van tevoren op als je mee wil doen!

~Corine~

Afgelopen vrijdag heb ik een hele fijne wandeling mogen maken met Nathalie. Het was heerlijk, even tijd voor jezelf in roerige tijden. Nathalie heeft me geholpen om inzichten te krijgen. Ik vind het fijn dat ik dit samen met haar heb mogen beleven.

Individueel programma WANDELEN DOOR DE OVERGANG PLUS, €369,- (inclusief btw.) wat krijg je hiervoor?

  • 5 wandelingen van ruim een uur op een bosrijke locatie.
  • Oefeningen op maat, gericht op jouw persoonlijke situatie.
  • Een handig notitieboekje om met je mee te nemen als je gaat wandelen.
  • Een extra lange laatste sessie waarbij we afsluiten met taart.

DAGJE OP-STAP, een dagdeel coaching. Jij brengt een vraag of probleem in waaraan we gaan werken. We gaan bezig om je vraag te verhelderen en werken aan een eerste stap die je kunt zetten. Ook is er ruimte voor ontspanning. We gaan mindful wandelen. Ik zorg voor drinken en iets lekkers. We gaan ook wel even zitten maar we zijn wel een paar uur op de been. Dat moet je wel vol kunnen houden. Kosten €125,- (inclusief btw)

Tarieven voor bedrijven

Voor bedrijven maak ik afhankelijk van het aantal sessies en wandelgebied een offerte op maat.

Vergoedingen

Wandelcoaching wordt helaas (nog) niet vergoed door de verzekering. Maar er zijn mogelijkheden om het vergoed te krijgen.

Werk je? Ga dan in gesprek met je werkgever en geef aan dat je behoefte hebt aan coaching in het kader van duurzame inzetbaarheid. Vaak is het dan mogelijk dat jouw werkgever de coaching betaalt. Dit zou kunnen vanuit het loopbaanbudget.

Dreig je uit te vallen of ben je uitgevallen vanwege stress en burn-out-klachten? Dan zijn werkgevers na overleg met een bedrijfsarts of Arbodienst vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Zelfstandige ondernemers kunnen de kosten voor coaching aftrekken als bedrijfskosten.

~Diana~

Nathalie heeft mij door een roerige periode heen geleid, mede door haar rustige manier van doen en haar goede tips. Het wandelen in een mooie omgeving is een goede manier voor diepe gesprekken zonder dat je elkaar hoeft aan te kijken wat deze manier van coaching laagdrempelig maakt. Nathalie geeft mensen het vertrouwen dat ze mogen zijn en dat iemand goed is zoals hij of zij is. Ik ga met opgeheven hoofd en hervonden zelfvertrouwen het nieuwe jaar in. Bedankt daarvoor!