Praktisch

Aanbod

We starten altijd met een kennismakingsgesprek.  Dit gesprek doen we wandelend. Op die manier kun je ervaren of wandelcoaching iets voor jou is en leren we elkaar kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we aan welke vraag jij wil werken. Voor jou is het belangrijk om na te gaan of het goed voelt of er een klik is en jij het ziet zitten om met mij aan de slag te gaan.

Als we besluiten verder te gaan maken we een afspraak zodat jij kunt starten met het Op-Stap Stappenplan.

Dit stappenplan bestaat uit 4 wandelingen waarin ik met jou ga onderzoeken wat jouw wensen en behoeftes zijn. Op een oplossing -en resultaatgerichte manier gaan we hier in de natuur mee aan de slag.

Waar?

Ik woon in Raalte. We wandelen in Salland. Afhankelijk van jouw mobiliteit spreken we af in de buurt van Raalte of gaan we naar een mooi stuk natuur in Salland.

Wanneer?

We wandelen tijdens daglicht. In de zomer kunnen we ook in de avond een afspraak maken. In principe gaan de wandelingen altijd door dus ook bij regen. We wandelen alleen niet als het onweert of als er code oranje of rood is afgegeven.

vrouwen coaching hoog-gevoelig burn-out Salland Raalte

Puur praktisch..

Als we gaan wandelen is het fijn als je stevige het liefst waterdichte schoenen aanhebt. Mocht er regen zijn voorspeld neem dan een regenjas of poncho mee. Voor wandelcoaching moet je wel goed ter been zijn. Het gaat er bij de coaching niet om dat we zo veel mogelijk kilometers maken, maar we zijn één tot anderhalf uur op de been. Dit moet je wel vol kunnen houden.

Tarieven

Vrijblijvend kennismakingsgesprek, gratis.

Op-Stap Stappenplan, €300,- (inclusief btw). Wat krijg je hiervoor?

  • 4 wandelingen op een mooie bosrijke locatie.
  • Oefeningen die je thuis kunt doen en opdrachten op maat.
  • Een handig notitieboekje om met je mee te nemen als je gaat wandelen.

Een losse sessie kost €85,- (inclusief btw)

Vergoedingen

Wandelcoaching wordt helaas (nog) niet vergoed door de verzekering. Maar er zijn mogelijkheden om het vergoed te krijgen.

Werk je? Ga dan in gesprek met je werkgever en geef aan dat je behoefte hebt aan coaching in het kader van duurzame inzetbaarheid. Vaak is het dan mogelijk dat jouw werkgever de coaching betaalt. Dit zou kunnen vanuit het loopbaanbudget.

Dreig je uit te vallen of ben je uitgevallen vanwege stress en burn-out-klachten? Dan zijn werkgevers na overleg met een bedrijfsarts of Arbodienst vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Zelfstandige ondernemers kunnen de kosten voor coaching aftrekken als bedrijfskosten.